Başkent Millet Bahçesi’ni nilüfer çiçekleri süsledi

Başkent Millet Bahçesi’ni nilüfer çiçekleri süsledi

Ankara'nın gözde mekânlarından biri haline gelen Başkent Millet Bahçesi, nilüfer çiçekleri ile adeta renk cümbüşüne döndü. Denizli Çivril Gölü’ne, Konya Beyşehir Gölü’ne, Bolu Gölcük ve Nilüfer Parkı’na gidemeyenler, Millet Bahçesi’ni akın etti.

Ankara'nın gözde mekânlarından biri haline gelen Başkent Millet Bahçesi’nde nilüfer çiçekleri açtı. Sarı, pembe, beyaz gibi renkleriyle suyun üzerinde açan Nilüfer çiçekleri ile Millet Bahçesi, adeta bir renk cümbüşüne döndü. Denizli Çivril Gölü’ne, Konya Beyşehir Gölü’ne, Bolu Gölcük ve Nilüfer Parkı’na gidemeyenler, Millet Bahçesi’ni akın etti. Görsel bir şölen sunan bahçeyi ziyarete gelenler, göletin etrafında yürürken, nilüfer çiçeklerinin su üzerinde narince süzülüşünü izleme fırsatı yakalıyor. Ayrıca fotoğraf tutkunları bu eşsiz manzarayı fotoğraflayarak unutulmaz bir an yaşıyor.

GÖREVLİLER UYARIDA BULUNDU

Başkent Millet Bahçesi’nde çalışan belediye görevlileri, nilüfer çiçeklerinin özel bakıma ihtiyaç duyduğunu ve bu sebeple de düzenli olarak bakım çalışmalarının yaptıklarını dile getirdi. Bahçeye gelen misafirlerin çevreye duyarlı olmaları ve doğal güzellikleri korumaları konusunda uyarılarda bulunan görevliler, bahçenin temizliği ve düzeni için özen gösterilmesini ve nilüfer çiçeklerine zarar verilmemesi noktasında ricada bulundu.

icerisi-001.jpg

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Doğa tutkunları ve fotoğraf meraklıları için ideal bir yer haline gelen Başkent Millet Bahçesi, dinginliği ve doğal güzellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca, piknik alanlarında doğayla iç içe keyifli vakit geçirme fırsatı bulan ziyaretçiler, şehir hayatının stresinden uzaklaşıp huzurlu ve sakin bir gün geçirme imkânı buluyor. Nilüfer çiçekleri ile süslenmiş Başkent Millet Bahçesi, sıcak yaz günlerinde Ankaralıların yanı sıra şehir dışından gelen turistlerin tarafından da yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Doğanın kalbinde huzur bulmak isteyen herkes için ideal bir kaçış noktası olan bu mekân, dört mevsim farklı güzellikler sunarak ziyaretçilerine unutulmaz anılar yaşatmaya devam ediyor.

haber-ici-002.jpg

MİLLET BAHÇESİ’NE NASIL GİDİLİR?

Eski hipodromun bulunduğu alana kurulan Millet Bahçesi’ne giderek nilüfer çiçeklerini görmek isteyen vatandaşlar, metro veya otobüs ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Metro ile Akköprü veya AKM duraklarında inerek Millet Bahçesi’ne kolaylıkla gidebilirsiniz. Otobüs ile gitmek isterseniz de İstanbul Yolu üzerinden geçen otobüsleri kullanmanız gerekiyor. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önünden geçen otobüslerle de Millet Bahçesi’ne gidilebilir.

Kaynak:İlk Sayfa Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.