Başkent Millet Bahçesinde karmaşık konum sorunu

Başkent Millet Bahçesinde karmaşık konum sorunu

Başkent Millet Bahçesi'nde açılan Millet Lokantası, ziyaretçiler tarafından bulunmakta zorlanıyor.

Başkent Millet Bahçesi'nde geçtiğimiz günlerde açılan Altındağ Millet Lokantası, karmaşık konumu nedeniyle ziyaretçiler tarafından bulunmakta zorlanıyor. 700 bin metrekarelik alan içinde bulunan lokantayı bulmakta zorlandıklarını ve tabelaların yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, yönlendirici tabelaların artmasını talep ediyor. Başkent Millet Bahçesi’nin Mevlana Bulvarı girişinden yaklaşık 500 metre mesafede yer alan lokanta, haftanın 6 günü hizmet veriyor ve günlük farklı menüler sunuyor.

lokanta-distan.jpg

VATANDAŞLAR BULMAKTA ZORLANIYOR

Geçtiğimiz günlerde Başkent Millet Bahçesi'nde hizmete giren Altındağ Millet Lokantası, ziyaretçiler arasında bulunması zor bir yerde konumlandığı için eleştirilerin hedefinde. Lokantanın yerinin karmaşık olması nedeniyle birçok ziyaretçi başlangıçta bulmakta zorluk çekiyor. Lokantanın yerini bulmakta zorlandıklarını ifade eden vatandaşlar, tabelaların yetersiz olduğunu belirtti. Mevlana Bulvarı girişinden girildiğinde yaklaşık 500 metre mesafede olan Millet Lokantası, görevli personellere sormadan bulunamıyor.

temsili-foto.jpg

ÇÖZÜM TABELA

700 bin metrekarelik alana sahip Başkent Millet Bahçesi'nde yer alan Altındağ Millet Lokantası, karmaşık yapısı nedeniyle ziyaretçilerin tepkisini çekiyor. Vatandaşlar, konuya çözüm olarak lokantanın bulunduğu alana yönlendiren tabelaların arttırılmasını talep ediyor. Tabelaların konulmasıyla bulunmasının kolaylaşacağını söyleyen bir vatandaş, “Lokanta gayet güzel olmuş. Hem ucuz hem de lezzetli. Fakat gelirken çok zorlandık. Dışarıdan lokantaya da çok benzemiyor ve bu büyük alanda defalarca sorarak bulabildik” dedi.

son-baslik.jpg

GÜNE ÖZEL MENÜ

Haftanın 6 günü hizmet veren lokantada her gün farklı yemekler çıkıyor. Güne özel menüsü bulunan lokantanın ücreti 90 TL olurken eksik yemek olması durumunda ise fiyat düşürülüyor. Haftalık belirlenen menülerde çorba çeşitlerinden ızgara et, tavuk ve kebap yemeklerine kadar çeşidin bulunduğu lokanta Başkent Millet Bahçesi’nde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak:İlk Sayfa Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.