Başkent İlçeler Terminalinin iletişim numarası ne? İlçe garajları nerede?

Başkent İlçeler Terminalinin iletişim numarası ne? İlçe garajları nerede?

Daha önce Etlik eski garajlardan ve İskitler’den yolcu taşımacılığı yapılırken, geçtiğimiz yıl açılışı gerçekleştirilen ilçe garajı sayesinde ilçelere giden araçlar tek noktada birleştirilmiş oldu. Peki, Başkent İlçeler Terminalinin iletişim numarası ne?

Başkent İlçeler Terminali, geçtiğimiz yılın Kasım ayında Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş gibi isimlerin katıldığı görkemli bir törenle hizmete açılmıştı. Daha önce Ankara’dan ilçelere Etlik eski garajlardan yolcu taşınıyordu. Sonra İskitler’e alınan ilçe garajları Mansur Yavaş’ın başlattığı proje ile tek noktada birleştirilmiş oldu. Peki, Başkent İlçeler Terminalinin iletişim numarası ne? İlçe garajları nerede? Tüm detaylar haberimizde:

İLÇE GARAJLARI NEREDE?

Yeni açılan Başkent İlçeler Terminali Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunuyor. Akköprü’de AnkaMall’in arkasında yer alan Başkent İlçeler Terminalinin tam adresi aşağıdaki gibidir:
Gazi Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı 57/A Yenimahalle/Ankara

mnzxcmnzxc.jpgBAŞKENT İLÇELER TERMİNALİNİN İLETİŞİM NUMARASI NE?

Ortaya güzel bir hizmet çıkartılmasına rağmen iletişim anlamında bazı sorunlar yaşanıyor. İlçelere gidecek olan vatandaşlar terminal ile iletişime geçmek ve akıllarındaki soru işaretlerini giderebilmek için her yerde ilçe terminalinin iletişim numarasını arıyor. Fakat terminalin kendi internet sitesi dâhil hiçbir yerde Başkent İlçeler Terminalinin iletişim numarası bulunmuyor. Vatandaş ise durumdan mağdur olduklarını belirterek, bir soru sormak için bizzat mı gitmemiz gerekiyor? diye soruyor ve çözüm bulunmasını bekliyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum