Başkan Zeyrek açıkladı: Manisa'da Halk Ekmek ve Kent Lokantası ne zaman açılacak?

Başkan Zeyrek açıkladı: Manisa'da Halk Ekmek ve Kent Lokantası ne zaman açılacak?

Belediyenin Temmuz ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Halk Ekmek ve Kent Lokantası projeleri hakkında bilgi verdi.

Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Temmuz ayı olağan toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal belediyecilik anlayışlarını şehrin dört bir yanında Manisalılarla buluşturduklarını söyleyen Başkan Zeyrek, Kent Lokantası ve Halk Ekmek'in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KENT LOKANTASI İL GENELİNDE YAYGINLAŞACAK

Zeyrek'in açıklamasında şunlar yer aldı:

“Başta öğrenciler olmak üzere, dar gelirli yurttaşlarımıza yönelik uygun fiyatlı ve lezzetli yemekler sunmayı amaçladığımız Kent Lokantası hizmetimizi hayata geçireceğiz. İlk etapta Şehzadeler ilçemizde bulunan Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi giriş katında açacağımız Kent Lokantası’nı ilimiz genelinde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Halkımıza sözümüz olan Halk Ekmek projemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Bu önemli projemizle hemşehrilerimiz, sofralarımızın vazgeçilmezi olan ekmeğe ucuz ve kaliteli bir şekilde ulaşmış olacak”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.