Başkan Şahin’den DİSK paylaşımı: “Mücadelemize ortak ol”

Başkan Şahin’den DİSK paylaşımı: “Mücadelemize ortak ol”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 3 Ekim’de düzenlenecek DİSK Ankara Büyük İşçi Buluşmasına sosyal medya hesabından katılacağını duyurarak, “Birlikte daha güçlü, sesimiz daha gür. Sen de katıl, mücadelemize ortak ol” çağrısı yaptı.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), "Artık Yeter! Geçinemiyoruz!" diyen işçilerin sesi olmak için büyük işçi buluşmalarının dördüncüsünü Ankara’da gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Mersin, İzmir ve İstanbul’dan sonra düzenlenecek olan buluşma, 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 15:00’te Anıtpark Meydanı’nda yapılacak.

Mitinge DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Yönetim Kurulu üyeleri ve Türkiye'nin dört bir yanından işçiler katılacak. Etkinlikte, "Gelirde Adalet, Vergide Adalet, Ülkede Adalet" sloganlarıyla işçilerin talepleri dile getirilecek.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ÇAĞRI

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya hesabından DİSK Ankara Büyük İşçi Buluşmasına katılacağını duyurarak, vatandaşa çağrıda bulundu. “Haklarımızı savunmak ve adil bir gelecek için bir araya geliyoruz” diyen Veli Gündüz Şahin, “Birlikte daha güçlü, sesimiz daha gür! Sen de katıl, mücadelemize ortak ol!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Ankara’da dördüncüsü düzenlenecek olan işçi buluşmasına, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.