Başkan Odabaşı Tepeyurt Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Başkan Odabaşı Tepeyurt Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Tepeyurt Mahallesi’nde yapılması planlanan imar değişiklikleri hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. "Şeffaflık ve adaletle çalışıyoruz" diyen Odabaşı, vatandaşların taleplerini dinledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Tepeyurt Mahallesi’nde yapılması planlanan imar değişikliklerine ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı. Tepeyurt Mahallesi Muhtarı Hurşit Şahin ve mahalle sakinlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri vatandaşlara imar planında yapılacak değişiklikler hakkında detaylı açıklamalar yaptı.

foto3.jpg

“TALEPLERE VE İTİRAZLARA AÇIĞIZ”

Başkan Yakup Odabaşı, göreve geldikleri dönemde olduğu gibi şeffaflık ve ortak akılla çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. Vatandaşların taleplerine ve itirazlarına açık olduklarını belirten Odabaşı, “Kapalı kapılar ardında işimiz olmaz, her şey şeffaf olacak. Kimseye torpil yapmıyoruz, kimseye haksızlık etmek istemiyoruz” dedi.

foto1.jpg

“VATANDAŞIN AYAĞINA GELİYORUZ”

Odabaşı ayrıca, geçmiş dönemlerde vatandaşlardan gelen şikayetleri hatırlatarak, "Biz sizin ayağınıza geldik. Herkes hatalara bakıp düzeltmeleri yapacak. Daha önce bu uygulamayı ilk biz başlattık, yine vatandaşın ayağına geliyoruz" ifadelerini kullandı.

foto2.jpg

Başkan Odabaşı, imar planını gösteren harita üzerinden mahalle sakinlerine bilgi verirken, toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.