Bartuğ'dan Mourinho itirafı: Hedefini açıkladı

Bartuğ'dan Mourinho itirafı: Hedefini açıkladı

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki oyuncusu Bartuğ Elmaz, teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisine verdiği şansı değerlendirmeye çalıştığını ve Avrupa'da oynamayı hedeflediğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Fransa ekibi Strasbourg'u 4-0 mağlup ettiği hazırlık maçının ardından genç futbolcu Bartuğ Elmaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğe gelmesinden duyduğu heyecanı ve takımın yoğun kamp sürecini anlattı.

"İYİ MÜCADELE ETTİK"

Elmaz, kamp sürecini değerlendirirken, "Gerçekten çok iyi ve yoğun çalışıyoruz. Bugün de ilk yarı özellikle çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettik. Güzel bir skor alarak kampı bitirdik," dedi.

"HEYECANLIYDIM"

Mourinho'nun gelişiyle ilgili duygularını paylaşan genç futbolcu, "Mourinho geldiği ilk günden beri açıkçası çok heyecanlıydım. Hemen sezon başlasın istiyordum. Hocam da bana güvendi, şans verdi. Verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım," ifadelerini kullandı.

İDOLÜ ARDA GÜLER

Bartuğ Elmaz, kariyeri ile ilgili hedeflerini de açıkladı. Arda Güler'in izinden gitmek istediğini belirten Elmaz, "Ben de inşallah onun izinden çok çalışarak, mücadele ederek, takımıma yardımcı olarak inşallah bu sezon elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Hedefim tabii ki Avrupa," diye konuştu.

İLGİSİNDEN MEMNUN

Mourinho'nun kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu vurgulayan genç oyuncu, teknik direktörün sürekli uyarılarının kendisini motive ettiğini söyledi. Elmaz, "Oyun kurmada ve baskıda sürekli bana kenardan uyarıda bulunuyor. Bu da beni önemsediğini ve beğendiğini hissettiriyor," dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.