Balkanlar olaya el attı! 81 ile müjde… Serin hava geliyor!

Balkanlar olaya el attı! 81 ile müjde… Serin hava geliyor!

Türkiye'nin dört bir yanını etkisi altına alan aşırı sıcakların ardından vatandaşlar için rahatlatıcı bir haber geldi… Meteoroloji kaynakları Balkanlar’dan gelen yeni bir hava dalgasının geldiğini duyurdu.

Yurdun dört bir yanını saran sıcaklar vatandaşı nefes alamaz hale getirdi. Vatandaşlar “Havalar ne zaman serinleyecek?” sorusunu araştırırken güzel haberi meteorolojik kaynaklar verdi.

Herkesin güvendiği ve yakından takip ettiği bir meteorolojik kaynak olan Hava Forum serin havaların müjdesini verdi. Balkanlardan gelen serin hava dalgasının Türkiye’ye ulaşacağı belirtildi. Ülkenin dört bir yanına yayılacak olan dalgayla birlikte sıcakların azalması bekleniyor.

CUMA GÜNÜ ETKİLİ OLACAK

Hava Forum’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Balkanlar olaya el attı. Masayı dağıttı. 'Yeter artık' dedi ve yarın akşamdan itibaren nemi düşürmeye başlıyor. Bu müjdeyi size iletmemizi istedi. Rahat uykulu gecelere çok yakında tekrar başlıyoruz. Özellikle cumadan itibaren mis gibi uyku geliyor..."

Balkanlardan gelen serin hava dalgası, Cuma günü ülkenin dört bir yanına yayılacak. Bu serin hava dalgasıyla birlikte Türkiye genelinde sıcaklıkların azalması ve rahatlatıcı bir serinlik yaşanması bekleniyor.

derece.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.