Bakanlığın ifşa ettiği firmanın sahibi, Türk Eczacıları Birliği yöneticisi çıktı

Bakanlığın ifşa ettiği firmanın sahibi, Türk Eczacıları Birliği yöneticisi çıktı

Tarım Bakanlığı’nın güncellediği ifşa listesinde yer alan bir isim, bu kadarına pes dedirtti. Üretip piyasaya sürdüğü ürününde uygunsuzluk tespit edilen eczacı, Türk Eczacıları Birliği yöneticisi çıktı.

Üretip piyasaya sürdüğü ve pekçok eczanede satılan enerji içeceğinde “uygunsuzluk” tespit edilerek, Tarım Bakanlığı tarafından ifşa edilen kişi, Türk Eczacıları Birliği yöneticisi çıktı.

Tarım Bakanlığı, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşmiş ürünlere ait bilgileri ifşa etmeyi sürdürüyor. Bakanlığın açıkladığı liste güncellendi, ifşa edilen firma ve markalara yenileri eklendi.

bakanlik-liste.jpg

Bu markalardan biri de “MEDİCAGO MULTİ ENERGY” adlı enerji içeceği oldu. Bakanlığın “guvenilirgida.tarimorman.gov.tr” adresinden ifşa ettiği listede yer alan “MEDİCAGO MULTİ ENERGY” marka ürün için “Beyan Edilen Etken Maddenin Tespit Edilemediği” ifade ediliyor.

koc-ilac-once-insan.jpg

MOTTOSU: ÖNCE İNSAN

Bakanlığın “taklit veya tağşiş” listesinde yer alan bu ürün Ankara merkezli “KOÇ İLAÇ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ”ne ait. 2006 yılında kurulmuş firma, resmi internet sitesinde “Önce İnsan” mottosunu benimsediklerini, bu ilkeden taviz vermediklerini, bu yolda kararlılık gösterdiklerini ifade ediyor.

taner-ercanli-kimdir.jpg

KURUCULARI

Şirketin kurucuları ise Uzman Eczacı Taner Ercanlı ile Operatör Doktor Mehmet Ali Ulusoy.

ECZACILAR BİRLİĞİ YÖNETİCİSİ

Sahibi olduğu firmanın ürettiği bir üründe “uygunsuzluk” tespit edilen Uzman Eczacı Taner Ercanlı kimdir? 2019-2023 yılları arasında Ankara Eczacı Odası Başkanlığı görevinde bulunan Taner Ercanlı, şuan ise Türk Eczacıları Birliği’nin Merkez Heyeti Üyesi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.