Bakanlar, Narin Güran'ın mezarını ziyaret etti

Bakanlar, Narin Güran'ın mezarını ziyaret etti

Türkiye'nin yüreğini yakan Narin Güran cinayetinde soruşturma sürüyor. 3 bakan, Narin'in mezarını ziyaret etti ve çiçek bıraktı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin’in mezarına ziyarette bulundu.

8 Eylül'de cesedine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kabrinin bulunduğu Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'na Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ziyarette bulundu. 3 bakan, Narin'in mezarına çiçek bıraktı. Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük ise Kur'an-ı Kerim okudu.

"MİLLETİMİZİN YÜREĞİNİ YAKTI"

Bakan Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve heyetimizle birlikte Narin kızımızın kabri başında dua ettik. Yaşadığımız bu menfur olay Milletimizin yüreğini yaktı. O, gülüşüyle, neşesiyle bu dünyayı güzelleştiren bir yavrumuzdu. Narin kızımıza Allah’ta rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"ADALETİN TECELLİ ETMESİ BOYNUMUZUN BORCU"

Konuya ilişkin CNN Türk'e açıklamalarda bulunan Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, "Süreç aydınlatılana ve sorumlu herkesin hesap vermesi sağlayana kadar sürecin bizzat takipçisi olacağız. Bu konu bizim için çok hassas, bu anlamda Narin için adaletin tecelli etmesi aslında hepimizin boynunun borcu" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.