Bakan’dan Kırşehirlilere müjde: Seneye hizmete açacağız

Bakan’dan Kırşehirlilere müjde: Seneye hizmete açacağız

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kırşehir’de bir dizi temaslarda bulundu. Ardından yaptığı açıklamada, Kırşehirlilere büyük bir müjde verdi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kırşehir’de bir dizi temaslarda bulundu. Ardından yaptığı açıklamada, Kırşehirlilere büyük bir müjde vererek, 400 yataklı devlet hastanesinin 2025’te hizmete geçeceğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, çeşitli programlar kapsamında Kırşehir'e geldi. Burada Kırşehir Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Memişoğlu, İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantının ardından AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Bakan Memişoğlu, daha sonra Kırşehir'de yaklaşık yüzde 70'i tamamlanan yeni hastane inşaatını gezerek, çalışmalara bilgi aldı.

YENİ HASTANE SENEYE AÇILACAK

Burada açıklama yapan Bakan Memişoğlu, "Kırşehir sağlıkla ilgili çok iyi yerlerde. Daha da iyi olacak inşallah. Bugün burada Yeni Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'nin inşaatındayız. 400 yataklı ve önümüzdeki sene sonuna doğru hizmete sunacağımız hastanemizin inşaatını ziyaret ettik. İnşallah burada da hizmetimizi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” bilgisini verdi.

kirsehir-bakan-memisoglu-dunyanin-en-iy-398380-110599.jpg

MEVCUT DA DEVAM EDECEK

Bakan ayrıca, aynı zamanda Kırşehir merkezindeki mevcut hastanenin hizmete devam edeceğini ifade ederek “Gerçekten burayı sağlıkla ilgili önemli merkezlerden biri haline getireceğiz. Onun yanında özellikle temel sağlık hizmetleri birinci basamak sağlık hizmetlerini de Kırşehir'de daha geliştireceğiz" dedi.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.