Bahçeli’den Narin Güran açıklaması: “Bedel ödemeliler”

Bahçeli’den Narin Güran açıklaması: “Bedel ödemeliler”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde Türkiye'yi derinden sarsan iki olay hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Diyarbakır’daki küçük Narin hakkında taziye mesajı yayınlayan Bahçeli, şehitlerimize de baş sağlığı diledi.

Bahçeli, Narin Güran'ın ölümünün toplumda büyük bir üzüntüye neden olduğunu belirterek, "Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir" ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLERE TAZİYE MESAJI

MHP lideri, Tunceli Ovacık'ta bir askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen askerler için de başsağlığı diledi. Bahçeli, "Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum" diyerek, olayda yaralanan askere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

NARİN İÇİN ADALET ÇAĞRISI

Devlet Bahçeli, açıklamasında özellikle Narin Güran cinayeti konusunda adaletin tecelli etmesi yönünde güçlü bir çağrı yaptı. MHP lideri Bahçeli, yazılı açıklamasında toplumda yankı uyandıran Narin cinayetinin faillerinin en kısa sürede yakalanması ve cezalandırılması yönündeki beklentilerini yansıttı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.