Bahçeli’den flaş Anayasa açıklaması: İlk kez cevap verdi

Bahçeli’den flaş Anayasa açıklaması: İlk kez cevap verdi

MHP lideri Bahçeli, Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nun Anayasa açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu. Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: Anayasa’nın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı.

MHP lideri Bahçeli, Hüda Par Genel Başkanı’nın Anayasa açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu. Muhalefet tarafından Hüda Par’a sessiz kalmakla eleştirilen Devlet Bahçeli, bu konuda ilk defa konuşarak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YOK HÜKMÜNDEDİR

Bahçeli, Hüda Par lideri Yapıcıoğlu'nun adını anmadan "MHP’ye bu konuda soru sormak, bu kapsamda yoklama yapmak elbette kimsenin harcı değildir. Kim olursa olsun Anayasa’nın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir. Ciddiye alınacak hiçbir yanları yoktur" ifadelerini kullandı.

"FİTNE FESAT KOROSU FAALDİR"

Bahçeli ayrıca şu mesajları verdi: "Türkiye'nin önünü kesmek, devlet millet dayanışmasını yıkmak, fitne fesat korosu herkesi uyarıyorum ki faaldir. İç cephemizin çökertilmesi için dört koldan hedeflenmektedir. Kuşatma ve kumpas şiddetlenmiştir. Milli ve manevi hazinemiz saldırı altındadır. Nitekim durum ciddidir. Hiç kimse merak buyurmasın bu insan müsveddeleriyle hesabımız görülecektir."

YAPICIOĞLU NE DEMİŞTİ

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Anayasa’nın 4. maddesiyle ilgili şunları söylemişti: "Ahmağa anlatır gibi tek tek söyledim buna rağmen anlamamakta ısrar ediyorlar. Biz anayasanın 4’üncü maddesi olmasın diyoruz. Bir daha söylüyorum, altını çizerek söylüyorum. İlk 4 madde değil, 4’üncü madde, tamam mı?"

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.