Bahçeli'den CHP'ye sert sözler

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler

MHP lideri Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Konuşmasında, "CHP yönetiminin yumuşama açıklamaları zemzem diye ifade edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Mersin'de bölücü örgüt adına halay çekenler şımarıklıklarına katlanacaktır. Azgınlaşmış tahrikleri yakından takip ediyoruz. CHP ile DEM ateş ile oynuyor. Bu günlerde CHP liderinin 'Kürtler ben eşit hissetmiyorum, onlar eşit hissedene kadar mücadeleye devam edeceğiz' ifadesi bölücü bir ağızdır. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamakta. CHP Şifreleri DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır.

Karamsar tablo çizenler gerçek manada Türkiye'nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir.

"CHP'NİN TEK YAPTIĞI BOL KESEDEN ATIP TUTMAKTIR"

Karamsar tablolar çizenler gerçek manada Türkiye'nin gücünü kavrayamıyor. Dezenflasyon her geçen gün etkisini göstermektedir. Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellerine takılmadan hızla ilerleme kaydediyor. Ülkenin bekası ile milletin refahı en üst düzeyde temsil edilecektir.

Ekonomi hızla ilerliyor. Emeklilerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin, esnaflarımızın, çiftçilerimizin hayat standartlarının yükseltilmesi ilk sıradadır. CHP'nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktır. Gündemi değiştirme hevesi de kursaklarında kalmaktadır.

Krizlerin kulislerin ve kutuplaşma dalgalarının partisi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. CHP yönetiminin yumuşama açıklamaları zemzem diye ifade edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.