Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı!

Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı!

2023 yılının Kasım ayında tutuklanan Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı, Nihal Candan'ın sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile bağlantılı oldukları iddiasıyla 14 Kasım 2023'te gözaltına alınmış ve 16 Kasım'da tutuklanmışlardı. Nihal Candan, anoreksiya hastalığı nedeniyle tahliye edilirken, Bahar Candan'ın ise Silivri Cezaevi'nde kendine zarar verdiği öne sürülmüştü. Ancak, Bahar Candan'ın da cezaevinde olmadığı anlaşıldı.

"AZ KALD EVİNE KAVUŞACAKSIN"

Bahar Candan'ın nerede olduğu bilinmiyordu ve hakkında Silivri Cezaevi'nde kendine zarar verdiği iddiaları vardı. Ablası Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşini Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ziyaret ettiğini duyurdu. Paylaşımında, "Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimiz de." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.