Baba Arif Güran konuştu: Kızımın acısını yaşayamıyorum

Baba Arif Güran konuştu: Kızımın acısını yaşayamıyorum

Narin Güran soruşturmasında serbest bırakılan baba Arif Güran, kızının fotoğraflarının izinsiz paylaşılmasına ve bazı fenomenlerin durumu kullanmasına tepki gösterdi ve "kızımın acısını yaşayamıyorum" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, serbest bırakılan baba Arif Güran ilk kez açıklamalarda bulundu. Güran, kızının acısını yaşayamadan sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve spekülasyonlardan rahatsız olduğunu belirtti.

DEVLET ORTAYA ÇIKARACAK

Baba Arif Güran, devletin soruşturma sürecinde elinden gelenin fazlasını yaptığını ifade ederek, “Temennim kızımın sağ bulunmasıydı. Soruşturmada gizlilik kararı var. Allah'ın izniyle kim olursa olsun, devlet suçluları ortaya çıkaracak. İlk ifadem de son ifadem de aynı” dedi. Güran, sosyal medyada kızının fotoğraflarının izinsiz paylaşılmasına ve bazı fenomenlerin durumu kullanmasına tepki göstererek, “Kızımın acısını yaşayamıyorum. Rica ediyorum, bu durumu suistimal etmeyin” şeklinde konuştu.

"KIZIMIN KANI YERDE KALMAYACAK"

Cinayet soruşturmasında anne Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve diğer aile üyelerinin de aralarında bulunduğu toplam 9 kişi tutuklanırken, 15 yaşından küçük bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Arif Güran, kendisinin gözaltında olmadığını misafir olduğunu belirterek, “Devlet kimden şüpheleniyorsa herkesi alabilir. Neticede araştırmalar devam ediyor. Kızımın kanı yerde kalmayacak, buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.