Ayşenur Arslan Kimdir? Ayşenur Arslan ne iş yapıyor?

Ayşenur Arslan Kimdir? Ayşenur Arslan ne iş yapıyor?

İnternette gündeme gelen isimlerden biri de Ayşegül Arslan oldu. Peki, Ayşenur Arslan Kimdir? Ayşenur Arslan ne iş yapıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili “Kindar. Kindar olduğu kadar da dindar görünmeye çalışan biri” diyerek yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme gelen Ayşenur Arslan, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Ayşenur Arslan Kimdir? Ayşenur Arslan ne iş yapıyor? Gibi sıkça aranan soruları sizler için derledik. İşte detaylar…

aysenur-arslann.jpg

AYŞENUR ARSLAN KİMDİR?

16 Eylül 1950 tarihinde dünyaya gelen Ayşenur Arslan Aydınlıdır. Subay olan babası ve annesi de MİT mensubudur. 1972 yılında İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.

TRT’nin açtığı redaktör muhabir sınavını kazanınca 1974 yılında TRT’de muhabir olarak işe başladı. 1982 yılında Güneş Gazetesi’nde haber müdürü oldu. Daha sonra Nokta Dergisinde çalışmaya başladı. 3 yıl da burada çalıştıktan sonra Söz Gazetesine geçti ve 49 gün sonra işinden ayrıldı.

Söz Gazetesinden ayrıldıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte reklam ajansı kurdu ve Ümraniye Belediyesi için Türkiye’nin ilk yerel dergisini hazırladı. Cinsel Bilgiler Ansiklopedisi’ne İtalyanca çeviri yaptı.

Daha sonra Ali Kırca ile birlikte ATV’de çalışmaya başladı. Onun ardından Star TV’ye geçiş yaptı. Ayşenur Arslan 16 yıl Ali Kırca'yla çalıştı, Ali Kırca'nın ATV'de sunduğu haberleri hazırladı. Mehmet Ali Birand ile çalıştı. Aydın Doğan, Dinç Bilgin gibi basın sektörünün önemli isimleri ile birlikte çalıştı. CNNTürk ve Halk TV'de program yaptı.

İki kere evlenen Ayşenur Arslan’ın Sinan adında bir oğlu vardır.

Haber Merkezi \ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.