Ayşegül Akdoğan kimdir? Ayşegül Akdoğan nereli, kaç yaşında?

Ayşegül Akdoğan kimdir? Ayşegül Akdoğan nereli, kaç yaşında?

Sosyal medyada yayınlanan ve bir genç kızın başka bir genç kızı tokatladığı görülen video Ayşegül Akdoğan kimdir, Ayşegül Akdoğan nereli, kaç yaşında sorularını gündeme getirdi.

X gibi sosyal medya organlarında yayınlanan ve bir genç kızın başka bir genç kızı tokatladığı görülen video Ayşegül Akdoğan kimdir, Ayşegül Akdoğan nereli, kaç yaşında sorularını gündeme getirdi. Arama motorlarında Ayşegül Akdoğan ile ilgili bu soruların cevapları aranıyor. Gazeteilksayfa olarak, tüm bu soruların cevaplarını araştırdık, işte ulaştığımız bilgiler:

AYŞEGÜL AKDOĞAN KİMDİR?

Ayşegül Akdoğan ismi ilk olarak, sosyal medyada yayınlanan bir video ile gündeme geldi. Hakkari’de çekildiği iddia edilen videoda bir genç kızın başka bir genç kızı tokatladığı görülüyor. Videodaki dayakçı kızın Ayşegül Akdoğan olduğu ileri sürüldü.

Hatta bu isimle ilgili “Hakkari’de babası korucu ve abisi astsubay olan Ayşegül Akdoğan liderliğinde kurulan ve AKP’lilerden oluşan bir çete grup genç kadınları uyuşturucu ve fuhşa zorluyor. Ayşegül Akdoğan’ı şikayet eden bir aile, Savcı F… A… tarafından şikayeti çekmeye zorlanıyor” iddiasında bulunuldu.

KAYNAĞI DİKKAT ÇEKTİ

Videoyu sosyal medyada dolaşıma sunan ve böyle bir iddiada bulunan hesap hayli dikkat çekti. Videonun ve iddianın ilk olarak “DEM NEWS” adlı x hesabında paylaşıldığı anlaşıldı. Adından da anlaşılacağı üzere, hesabın bölücü terör örgütü PKK ve DEM Parti propagandası yapan bir hesap olduğu ortaya çıktı.

Peki Ayşegül Akdoğan kimdir, Ayşegül Akdoğan nereli? DEM NEWS adlı PKK-DEM trolünün ortaya attığı videodaki olay nedir? Videodaki kişi Ayşegül Akdoğan mıdır?

Bu konularda, henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.