Ayrılması gündemde olan Atiba Hutchinson kimdir?

Ayrılması gündemde olan Atiba Hutchinson kimdir?

2013-2014 sezonundan itibaren Beşiktaş’ın vazgeçilmez ismi Atiba Hutchinson’un ayrılması gündeme geldi. 40 yaşındaki tecrübeli Kanadalı futbolcunun futbolu bırakıp bırakmayacağı ise merak konusu oldu. Peki, ayrılması gündemde olan Atiba Hutchinson kimdir?

Beşiktaş’ta orta saha mevkiinde görev alan takım kaptanı Atiba Hutchinson yeniden gündeme oturdu. Tecrübeli futbolcu, emekliliğini ilan mı edecek yoksa başka bir takıma mı transfer olacak merak konusu oldu. Beşiktaş’la 269 maça çıkan Atiba, 23 kere fileleri havalandırdı. Peki, ayrılması gündemde olan Atiba Hutchinson kimdir?

haberici-1.jpg

ATİBA HUTCHİNSON KİMDİR?

Atiba Hutchinson, 8 Şubat 1983 yılında Kanada’da dünya gelmiştir. Toronto Lynx, ile profesyonel futbol kariyerine başlayan Atiba, Avrupalı kulüplerin dikkatini çekerek Öster, Helsingborg ve Kopenhag’a transfer olmuştur. Kopenhag’da 139 maça çıkıp 22 gol atan orta saha oyuncusu gösterdiği üstün performanstan sonra Hollanda ekibi PSV’nin dikkatini çekerek buraya transfer olmuştur. PSV’de bekleneni veremeyen Atiba, 2013 yılında Beşiktaş’a transfer olmuştur.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.