Avrupa kupalarının hepsini kazandı! Şimdi ise Galatasaray'a geliyor

Avrupa kupalarının hepsini kazandı! Şimdi ise Galatasaray'a geliyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk iddiasını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, son kez bir bomba patlatmak istiyor. Bunun için Cimbom flaş bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar....

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip bu mücadeleyi 5-1 kazandı. Cimbom'un gollerini Kerem Aktürkoğlu, Semih Güler(K.K), Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı kaydetti.

Bu karşılaşma ile puanını 9'a yükselten Galatasaray, milli araya kayıpsız gitmiş oldu. Mücadele sonrasında sarı-kırmızılı ekip transfer çalışmalarını sürdürdü. Cimbom, flaş bir hamleye imza attı. Galatasaray, 100 milyon Euro piyasa değeri bulunan Victor Osimhen'i kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı ekip bu transfer için sadece oyuncuya 6 milyon Euro maaş vereceğini açıkladı. Osimhen, Süper Lig tarihine geçerek rekor kırdı. Nijeryalı golcü, 100 milyon Euro değer ile Türkiye'ye gelen en pahalı oyuncu oldu. Sonrasında ise transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, dönemin kapanmasına kısa bir süre kala bir hamle daha yapmak istiyor. Bunun için kollarını sıvayan yönetim, o yıldızı gündemine aldı. İşte detaylar...

Galatasaray, bir sol bek hamlesi daha yapmak istiyor. Bunun için sarı-kırmızılı ekip West Ham forması giyen Emerson'u listesine ekledi. Cuma gecesi transfer döneminin bitmesinden dolayı Galatasaray, temaslara şimdiden başlamayı düşünüyor. İtalyan sol bekin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro.
Emerson'un İngiliz ekibi ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Bu sezon toplamda 4 maça çıkan yıldız oyuncu henüz skor katkısı veremedi.

Kaynak:A SPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.