Av. Alp Yıldırım Şakalar: "Halkımızın daima yanında olacağız"

Av. Alp Yıldırım Şakalar: "Halkımızın daima yanında olacağız"

Hanzade Hukuk ve Danışmanlık bürosunun açılışında konuşan Avukat Alp Yıldırım Safa Şakalar, “Haklarınızı yedirmemek ve kaybetmemek için halkımızın daima yanında olacağız. Bu yılın hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hacettepe Mahallesi Hamamarkası sokakta Hanzade Hukuk ve Danışmanlık Bürosu yoğun katılım ve dualar eşliğinde açıldı. Büro Avukatı Alp Yıldırım Şakalar, “Haklarınızı yedirmemek ve kaybetmemek için halkımızın daima yanında olacağız.2023 yılı herkes için hayırlara vesile olsun. Başarı dolu, bol kazanç dolu bir yıl olsun. Yeni yılımız adaletli bir şekilde sürüp gitsin” dedi.

6620a544-7a98-424f-8800-af4f556b9682.jpg

“HAYATTA EN ÖNEMLİ ŞEY HAK VE HAKKANİYETTİR”

Avukat Alp Yıldırım Safa Şakalar gazetemize konuştu. Şakalar, “1993 doğumluyum.2 çocuklu bir memur ailesine mensubum. Aslen Kahramanmaraş Elbistanlıyım. Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Şair ve edebiyat öğretmeni olan babam Turan Şakalar’ın mesleğinden dolayı ve keza eğitim, çalışma hayatımdan ötürü memleketimizin 52 şehrinde bulundum ve vatandaşlarımızla her daim iç içe oldum. Bu gezgin yaşam biçiminde insanların iyi gününü ve kötü günlerini tecrübe ederek daima derinden hissettim. Bundan olsa gerek hayatta en önemli durumun hak ve hakkaniyet olduğunu görerek 22 yaşından bu yana hukuk camiasının içindeyim. Mesleki stajımı Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Burak Gül’ün yanında yaptım. Kendisine ayrıyeten teşekkürlerimi sunarım. Meslek hayatıma başlangıç yerim olan ve Kahramanmaraş Barosu'nda avukat olan kız kardeşim ve eşiyle olan ortaklık tecrübelerimi şahsım adına hukukun da başkenti olan Ankara'mıza taşıyarak 2023 senesinin ilk gününde resmi açılışımızı gerçekleştirdik” dedi.

376d58cb-1799-45db-b6c8-4733a8e08c6b.jpg

ADALETLİ BİR YIL OLSUN

Avukat Alp Yıldırım Şakalar, “Hanzade ismiyle açılışını yaptığımız hukuk büromuz Ankara halkına ve milletimize hayırlı olsun. 2023 senesinin hak ve hakkaniyet çerçevesinde vatandaşlarımıza ve dünyamıza güzellikler getirmesini diliyoruz. Bunun için var gücümüzle hukuk büromuz olarak çalışacağız. Son sözlerim olarak, unutmayınız ki hak sadece yenilmez birçok kez kaybedilir. Haklarınızı yedirmemek ve kaybetmemek için halkımızın daima yanında olacağız. Yeni yılın ilk gününde açtığımız büromuz umarım bizlere şans getirir. Bu yılın herkes için hayırlara vesile, bol kazanç kapılarını aralayacağımız bir yıl olmasını temenni eder sağlıkla, başarı dolu ve adaletli bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Buket Beslen/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum