Aslan'dan Sanchez kararı: Okan Buruk yönetime iletti

Aslan'dan Sanchez kararı: Okan Buruk yönetime iletti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in takımda kalması yönünde görüş bildirdi.

Galatasaray'ın transfer dönemindeki en önemli gündem maddelerinden biri olan Davinson Sanchez'in geleceği netlik kazanmaya başladı.

Fanatik gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, yönetimle yaptığı görüşmede Sanchez için net tavrını ortaya koydu.

"ONA İHTİYACIMIZ VAR"

Buruk'un, "Kesinlikle satmayalım. Şampiyonlar Ligi'nde ona çok ihtiyacımız var." sözleriyle Kolombiyalı stoperin takımda kalması yönünde ısrarcı olduğu belirtildi. Bu karar, Avrupa'dan gelen transfer tekliflerine rağmen kulübün Sanchez'i elde tutma kararlılığını gösteriyor.

Öte yandan, 28 yaşındaki futbolcunun daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın tekliflerle ilgili en iyi kararı vereceğini belirtmesi ve İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı iddiaları, durumu karmaşık hale getirdi. Okan Buruk'un bu net tavrı sonrasında Sanchez'in nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 34 maçta görev alan Davinson Sanchez, 3 gol ve 2 asistlik performansıyla takımın savunma hattında önemli bir rol üstlenmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.