Aslan'da o isim sonunda ilk 11'e dönüyor

Aslan'da o isim sonunda ilk 11'e dönüyor

Galatasaray kanat rotasyonunda sıkıntı çekmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Barış Alper Yılmaz'ın sakatlığının ardından kanatta kimi oynatacağını bulmuş gibi görünüyor.

Galatasaray kanat rotasyonunda sıkıntı çekmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Barış Alper Yılmaz'ın sakatlığının ardından kanatta kimi oynatacağını bulmuş gibi görünüyor. Haftalardır forma şansı bulamayan Ziyech'in Antalyaspor mücadelesinde bu şansı alması bekleniyor.

Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi Okan Buruk, kadro tercihini netleştirmeye başladı. Sözcü'de yer alan habere göre Buruk, Karadağ maçında sakatlanan Barış Alper Yılmaz'ı dinlendirecek. Deneyimli hoca, Barış Alper Yılmaz'ın Beşiktaş karşılaşmasına en hazır haliyle çıkmasını istiyor.

KATKI VEREMEDİ

Bu nedenle Antalyaspor maçında sakatlığını atlatan Hakim Ziyech formayı alabilir. Faslı futbolcu, bu sezon Galatasaray formasıyla ağustos ayında Young Boys'a karşı son maçını oynamıştı. Bu sezon tüm kulvarlarda 4 maça çıkıp 237 dakika süre alan Ziyech skor katkısı veremedi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.