Arda Turan teknik direktör mü oluyor, hangi takımı yönetecek?

Arda Turan teknik direktör mü oluyor, hangi takımı yönetecek?

Türk futbolunun yetiştirdiği ender yeteneklerinden Arda Turan, teknik direktör mü oluyor soruları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Arda Turan teknik direktör mü oluyor, hangi takımı yönetecek?

Arda Turan, Galatasaray altyapısında yetişerek sarı kırmızılı ekipte kendini tüm dünyaya ispatlayarak Avrupa kulüplerine transfer olmuştur. Galatasaray’a dönerek emekliliğini burada açıklayan Turan’ın neler yapacağı merak konusu olmuştu. Peki, Arda Turan teknik direktör mü oluyor, hangi takımı yönetecek?

arda1-001.jpg

ÜLKENİN EN İYİ KARİYERİ

Arda Turan, futbolu bıraktıktan sonra neler yapacağı merak konusu olmuştu. Galatasaray’dan Atletico Madrid’e transfer olarak ülke gündeminde sporseverler tarafından büyük yankı uyandırmıştır. Madrid ekibinin 10 numaralı formasını sırtına geçirerek UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldırmıştır. Gösterdiği üstün performansla Katalan ekibinin dikkatini çekerek Barcelona’ya transfer olarak, Messi, Neymar ve Suarez gibi dünyanın en iyi futbolcularıyla takımı adına ter dökmüştür.

arda2.jpg

İlerleyen yaşıyla birlikte aradığı forma şansını pek fazla bulamayan Turan, yeniden ülkemize dönerek İstanbul ekibi Başakşehir’e kiralanmıştır. Barcelona ile sözleşmesi biten Turan, bonservissiz bir şekilde Galatasaray’ın yolunu tutmuştur. İlerleyen yaşıyla birlikte 2 sezonda 39 maça çıkarak 4 gol kaydetmiştir ve 2022 yılında futbolu bıraktığını duyurdu.

ARDA TURAN TEKNİK DİREKTÖR MÜ OLUYOR?

Sosyal medyada futbol gündemine bomba gibi bir haber düştü. Alınan bilgiye göre, Ümit Milli Takım’da teknik direktör Tolunay Kafkas’la yolların ayrılmasının ardından takımın sorumluluğu Arda Turan’a verileceği iddia edildi. TFF tarafından henüz resmi bir açıklama yok.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.