Arda Baran Bayer kimdir? Arda Baran Bayer nereli?

Arda Baran Bayer kimdir? Arda Baran Bayer nereli?

Sosyal medyada eski kız arkadaşına bıçaklı saldırıda bulunmakla itham edilen Arda Baran Bayer merak konusu oldu. Arda Baran Bayer kimdir? Arda Baran Bayer nereli?

Türkiye Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i hunharca katleden 19 yaşındaki Semih Çelik’i ve intiharını konuşurken, sosyal medyadan “bari onu kurtaralım” çağlığı yükseldi.

Sosyal medyada Arda Baran Bayer adlı kişi ile ilgili şok iddialarda bulunuldu. Bu kişinin metro istasyonunda takıntılı olduğu eski kız arkadaşını bıçaklamaya çalıştığı ileri sürüldü.

İddialar üzerine peki Arda Baran Bayer kimdir, Arda Baran Bayer nereli, kaç yaşında soruları gündeme geldi.

Arda Baran Bayer kimdir?

Sosyal medyada Solcu Gazete hesabından yapılan paylaşımda, adı takıntılı sevgili olarak geçti. Arda Baran Bayer için “Daha önce metro istasyonunda takıntılı olduğu eski sevgilisini bıçaklamaya kalkan şahıs HALA ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK DIŞARDA GEZİYOR” iddiasında bulunuldu.

Arda Baran Bayer nereli, kaç yaşında sorularının cevapları da aranırken, bu isimler ilgili bir iddia da şöyle:

“Eski sevgilisine 5 aydır hayatı zindan ediyor. Defalarca tehdide, şiddete maruz kalan arkadaşımız KORKTUĞU İÇİN şikayetçi olamıyor…”

x'te #ArdaBaranBayerTutuklansın etiketi ile binlerce paylaşım yapılırken, Arda Baran Bayer'in İkbal ve Ayşenur’un ölümünün ardından hakkında yazılar yazan kişileri tehdit ettiği ileri sürüldü.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.