Apple, yeni AirPods 4'ü tanıttı: Daha iyi ses kalitesi ve uzamsal ses özelliğiyle geliyor

Apple, yeni AirPods 4'ü tanıttı: Daha iyi ses kalitesi ve uzamsal ses özelliğiyle geliyor

Apple, AirPods ailesinin en yeni üyesi olan AirPods 4'ü duyurdu. Yenilenmiş tasarımı, H2 ses yongası ve uzamsal ses desteğiyle dikkat çeken model, 199 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Apple, popüler AirPods serisinin en yeni üyesi olan AirPods 4'ü tanıttı. Ailenin en uygun fiyatlı modeli olarak öne çıkan AirPods 4, tasarım açısından yapılan küçük değişikliklerle daha rahat bir kullanım sunmayı hedefliyor. Tasarımda yapılan bu yeniliklerin yanı sıra, daha iyi bir ses deneyimi için Apple’ın H2 ses yongası kullanılıyor.

Yeni AirPods 4, uzamsal ses desteği ile geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyor. Bu özellik sayesinde, seslerin kullanıcının çevresinde dinamik bir şekilde konumlanması sağlanarak daha derin bir ses deneyimi sunulacak. Ayrıca, yeni modelde kullanıcılar jestlerle Siri'yi kontrol edebilecek. Örneğin, başlarını sallayarak veya kısa “evet” ve “hayır” yanıtları vererek Siri ile iletişim kurabilecekler.

6 SAAT KESİNTİSİZ MÜZİK DENEYİMİ

AirPods 4, Bluetooth 5.3 teknolojisini kullanarak daha hızlı ve güvenilir bir bağlantı sunuyor. Kulaklık, 6 saate kadar kesintisiz müzik dinleme imkanı sağlıyor.

YENİ MODELİN FİYATI

Apple, AirPods 4’ü 199 dolar fiyat etiketiyle satışa sunarken, kullanıcılarına uygun fiyatlı ve gelişmiş ses deneyimi sunmayı hedefliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.