Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Antalya'da Ahmet Özkan Durak'ın kullandığı otomobil, gece yol kenarındaki su tankerine çarptı. Kazada, otomobildeki 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, Ahmet Özkan Durak'ın idaresindeki ve plakası öğrenilemeyen otomobil, gece saatlerinde yol kenarındaki ağaçları sulayan ve plakası ile sürücüsü belirlenemeyen su tankerine arkadan çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilin sürücüsü Ahmet Özkan Durak, eşi Münise Durak ve sekiz aylık bebekleri Gökçe Durak'ın yaşamlarını yitirdiği belirlendi.

Kazanın ardından yaralanan otomobildeki 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, aile Kütahya’daki akrabalarının düğününe gitmek üzere yola çıkmıştı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirildikten sonra gerekli işlemler tamamlandı ve yakınlarına teslim edildi.

Kazanın ardından soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.