Ankara'ya kritik uyarı: Soğuk sağanak vuracak!

Ankara'ya kritik uyarı: Soğuk sağanak vuracak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre Ankara'da kuvvetli sağanak yağış etkisini artıracak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bölge genelinde aralıklı ve yerel kuvvetli, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ankara-5.png

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında 3 ila 7 derece azalacağı tahmin ediliyor. Ankara'da rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif yer yer orta kuvvette, yağış anında zaman zaman kuvvetli esmesi beklenmiyor.

ANKARA'YA KRİTİK UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü başkentlileri şu ifadelerle uyardı:

"Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların; Batı Karadeniz, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, yerel kuvvetli, Batı Karadeniz kıyılarında yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.