Ankara'ya kritik uyarı: Meteoroloji saat verdi!

Ankara'ya kritik uyarı: Meteoroloji saat verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre Ankara genelinde sağanak yağış etkili olacak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bölge genelinin parçalı çok bulutlu, kıyı kesimler hariç bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Ankara, Çankırı, Bolu'nun güney ve doğu ilçeleri, Karabük'ün güneyi ve Kırıkkale çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ankara-5.jpg

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 3 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Ankara'da rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

ANKARA'YA KRİTİK UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şu ifadelerle Ankaralıları uyardı:

"Kuvvetli Yağış Uyarısı : Yapılan son değerlendirmelere göre; Öğle saatlerinden itibaren Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu'nun güney ve doğusu ile Karabük’ün güneyinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.