Ankara’ya güneşli günler geliyor

Ankara’ya güneşli günler geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Ankara'da yağışlı günler geride kalıyor. Önümüzdeki günlerde genel olarak açık ve güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Ankara ve çevre illerinde hava durumu değişkenlik gösteriyor. Bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sabah saatlerinden itibaren Bartın, Düzce ve Zonguldak'ta, daha sonra ise Bolu, Çankırı, Karabük ile Ankara'nın kuzey çevrelerinde yerel ve aralıklı sağanak yağışlar bekleniyor. Ancak bu yağışların Ankara merkezini görmesi öngörülmüyor.

SICAKLIK VE RÜZGAR DURUMU

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde izlenmesine devam edilmesi ve önümüzdeki günlerde önemli bir değişiklik yapılacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle batı ve kuzeybatı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Ayrıca yapılan açıklamada yağış anında rüzgarın kuvvetlenebileceği belirtiliyor.

ankara.jpg

ANKARA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Ankara'da önümüzdeki beş gün boyunca genellikle açık ve güneşli bir hava hakim olacak. Bugün ve yarın sıcaklıkların sırasıyla 29 ve 28 derece olması bekleniyor. 9 Eylül Pazartesi günü de benzer şekilde açık ve güneşli bir hava ile 29 derece sıcaklık öngörülüyor. 10 Eylül Salı günü az bulutlu bir havayla birlikte sıcaklığın 32 dereceye çıkacağı, 11 Eylül Çarşamba günü ise yine az bulutlu bir havayla birlikte 31 derece olması tahmin ediliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.