Ankara’ya dev etkinlik: Bu sene ilk kez düzenlenecek

Ankara’ya dev etkinlik: Bu sene ilk kez düzenlenecek

Ankara, uluslararası girişimcilik dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan Get in the Ring CYBERPARK 2024'e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 13 Eylül'de Bilkent CYBERPARK Avlu'da gerçekleşecek.

Ankara, uluslararası girişimcilik dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan Get in the Ring CYBERPARK 2024'e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bilkent CYBERPARK tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan etkinlik, 13 Eylül'de Bilkent CYBERPARK Avlu'da gerçekleşecek.

Girişimcilerin yenilikçi fikirlerini gerçek bir ring ortamında yarıştırdığı yarışma, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jürinin değerlendirmeleriyle, katılımcılara benzersiz bir deneyim sunacak. Katılımcılar sadece iş fikirlerini sergilemekle kalmayacak, aynı zamanda yatırımcılarla tanışarak global girişimcilik sahnesinde boy gösterme fırsatına sahip olacak.

KAZANAN BÜYÜK FİNALE GİDECEK

Get in the Ring CYBERPARK 2024 için başvurular 9 Eylül'de tarihinde sona erecek. Başvuracak girişimcilerin ileri düzey İngilizce bilmesi, iş fikirlerinin prototipini hazırlamış olması ve projelerinin inovatif ve ölçeklenebilir nitelikte olması gerekiyor. Ayrıca en fazla 8 yıllık teknoloji şirketleri bu yarışmaya katılım sağlayabilecek.

Yarışmanın kazanan girişimcisi, Get in the Ring Global Final 2025’te yer alma şansı yakalayacak ve dünyanın önde gelen yatırımcılarına sunum yapma fırsatını elde edecek. Finalin hangi ülkede düzenleneceği henüz açıklanmadı.

Detaylı bilgi almak isteyenler [email protected] adresine e-posta yoluyla ulaşabiliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.