Ankara’nın kalbinde kültür söyleşileri! Hamamönü etkinlikleri başlıyor

Ankara’nın kalbinde kültür söyleşileri! Hamamönü etkinlikleri başlıyor

Ankara'nın kalbi Hamamönü'nde, tarihi Kabakçı Konağı bu ay boyunca fikir dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapacak. Ekim ayı boyunca her akşam düzenlenecek ücretsiz söyleşiler, başkentlilere entelektüel bir soluklanma imkanı sunacak.

Ankara’nın önemli kültür-sanat mekanı olan Kabakçı Konağı, Hamamönü'nün nostaljik dokusunda modern düşüncelere kapı aralıyor. Her gün saat 19:00'da başlayacak söyleşilerde, edebiyattan siyasete, sanattan bilime kadar geniş bir yelpazede konular ele alınacak. Etkinlik programında yer alan isimler arasında ünlü yazarlar, akademisyenler, sanatçılar ve düşünürler bulunuyor. Her gün farklı bir konuğun ağırlanacağı söyleşilerde, güncel toplumsal meselelerden, sanatın inceliklerine, bilimsel gelişmelerden felsefi tartışmalara uzanan zengin bir içerik sunulacak.

hamamonu-soylesileri-2.jpg

KATILIMLAR ÜCRETSİZ OLACAK

Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu söyleşi serisine katılmak için önceden rezervasyon yapılması gerekmiyor. Ancak, konağın sınırlı kapasitesi nedeniyle katılımcıların etkinlik saatinden önce mekanda hazır bulunmaları öneriliyor.

hamamonu-soylesileri-3.jpg

Öte yandan Hamamönü'nün merkezi konumu, katılımcılara kolay ulaşım imkanı sunuyor. Tarihi Kabakçı Konağı’na toplu taşıma araçlarıyla da rahatlıkla ulaşılabiliyor.

hamamonu-soylesileri-4.jpg

BELEDİYEDEN DAVET GELDİ

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, "Hamamönü söyleşileri, kentimizin entelektüel birikimine katkı sağlarken, tarihi dokumuzu da canlandırıyor. Tüm hemşehrilerimizi bu kültür şölenine davet ediyoruz" diyerek etkinliğin önemini vurguladı.

hamamonu-soylesileri-5.jpg

Ekim ayı boyunca her akşam saat 19:00'da Kabakçı Konağı'nda gerçekleşecek bu ücretsiz söyleşiler, Ankaralılara unutulmaz bir kültür deneyimi vaat ediyor. Farklı fikirlerin buluştuğu, tartışıldığı ve paylaşıldığı bu etkinlikler, şehrin kültür hayatına renk katmaya devam edecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.