Ankara’nın ilk müzik müzesi öğrencileri ağırlayacak

Ankara’nın ilk müzik müzesi öğrencileri ağırlayacak

Musiki Muallim Mektebi'nde bulunan Müzik Müzesi'ni yeni eğitim döneminde kapılarını öğrencilere açıyor. Öğrenciler, tarihi müzik aletleriyle dolu müzede müziğin geçmişini keşfetme fırsatı bulacak.

Mamak Belediyesi tarafından restore edilen Musiki Muallim Mektebi Müzik Müzesi, yeni eğitim döneminde öğrencilere kapılarını açıyor. Müze, öğrencilere müzik tarihini keşfetme ve tarihi müzik aletleri hakkında bilgi edinme imkânı sunuyor. Belediyenin paylaşımına göre okul grupları, hafta içi randevu alarak müzeyi ziyaret edebilecek. Mamak Belediyesi, bu kültürel ve eğitici deneyimi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

dfnfjofk.jpg

MÜZİK MÜZESİ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Mamak’ta bulunan ve tarihin izlerini taşıyan Musiki Muallim Mektebi Müzik Müzesi, yeni eğitim döneminde öğrencilere kapılarını açıyor. Müzik Müzesi, ziyaretçilere müziğin geçmişine dair derin bir yolculuk sunarak, müzik tarihi ve kültürü hakkında bilgi edinmelerine yardımcı oluyor. Öğrenciler, bu eşsiz ortamda müziğin evrimini keşfetme ve tarihi müzik aletleriyle ilgili bilgi sahibi olma fırsatını yakalayacak. Müzik Müzesi, eğitim ve kültür alanındaki bu katkısıyla, müziğe olan ilgiyi artırmayı ve öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

fghjk.jpg

RANDEVU İLE ZİYARET EDİLECEK

Okul gruplarının Müzik Müzesi'ni ziyaret etmeleri için hafta içi her gün, 08:00 - 17:00 saatleri arasında randevu almaları gerekmektedir. Randevu almak isteyenler belediyeye ait iletişim numaralarını arayarak alabiliyorlar. Bu düzenleme ile birlikte öğrenciler müzeyi rahatça ziyaret edip ve eğitim süreçlerine katkıda bulunabilecekler. Belediye yetkililerinin açıklamasına göre Müzik Müzesi, okul gruplarını bu kültürel ve eğitici deneyimi yaşamak üzere Musiki Muallim Mektebi'ne davet ediyor.

rtyguhjks.jpg

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Mamak Belediyesi, müzik müzesi ziyaretlerinin açıldığını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile şu şekilde duyurdu:

“Musiki Muallim Mektebi'nde yer alan Müzik Müzesi, yeni dönemde tüm öğrencilerimizi bekliyor!
Tarihin izlerini taşıyan bu eşsiz ortamda, müziğin geçmişine yolculuk yapmaya davetlisiniz.
Okul grubu randevuları için hafta içi
08:00 - 17:00 saatleri arası
(0312) 320 20 53 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.