Ankara’nın gururu oldular: Paris’te iki gümüş birden geldi

Ankara’nın gururu oldular: Paris’te iki gümüş birden geldi

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk sporcular madalya kazanmaya devam ediyor. ABB EGO SPOR'un iki yıldız sporcusu Gamze Gürdal ve Fatih Çelik, Para Taekwondo kategorilerinde gümüş madalya kazanarak Ankara'yı ve Türkiye'yi gururlandırdı.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk sporcular, üstün performanslarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. ABB EGO SPOR kulübünün iki başarılı sporcusu, aynı gece içinde iki gümüş madalya kazanma başarısını gösterdi. Kadınlar 44-57 kilo Para Taekwondo yarışmasında yarışan Gamze Gürdal ve Erkekler 44-70 kilo Para Taekwondo yarışmasında mücadele eden Fatih Çelik, finallerde gösterdikleri üstün performansla gümüş madalyaların sahibi oldu. İBB Spor Kulübü’nden Mahmut Bozteke ise finalde rakiplerini geçerek altın madalyayı ülkemize getirdi.

BAŞKENT'TEN DÜNYA ARENASINA

ABB EGO SPOR forması verilen sporcular, Ankara'yı uluslararası arenada başarıyla temsil ediyor. Bu başarı, Türk parasporunun gelişimi ve Ankara'nın spor alanındaki yatırımlarının meyvelerinin piyasaya sürüleceğini gösterdi. Sporcuların sağladığı bu çifte başarı, Türkiye'nin paralimpik sporlardaki potansiyelini bir kez daha gözlerin önüne serdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.