Ankara’nın en büyük derdine çözüm aranıyor

Ankara’nın en büyük derdine çözüm aranıyor

Ankara’nın giderek artan trafik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla, EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin’in ev sahipliğinde önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya üniversitelerin ulaşım alanında uzman akademisyenleri katıldı.

Ankara’nın giderek artan trafik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla, EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin’in ev sahipliğinde önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, üniversitelerin ulaşım alanında uzman akademisyenleri ve ilgili meslek odalarının temsilcileri katıldı.

AKADEMİ İLE İŞ BİRLİĞİ YAPILACAK

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Dr. Taylan Engin, EGO’nun ulaşımdan sorumlu bir kamu otoritesi olarak şehirdeki trafik sorunlarına çözüm üretme sorumluluğunu üstlenmeye kararlı olduklarını vurguladı. Kendisi de ulaşım konusunda uzman bir akademisyen olan Engin, trafik sıkışıklığına karşı çözüm odaklı projeler geliştirmek için akademisyenler ve uzmanlarla iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Toplantıda Ankara’daki trafik sorunlarının çözümü için kısa, orta ve uzun vadeli önerilerin geliştirilmesi amacıyla ortak bir yol haritası oluşturuldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.