Ankaralıların klima çilesi! Çalışıyor demişti

Ankaralıların klima çilesi! Çalışıyor demişti

Toplu taşıma araçlarında klima sorunu Ankaralıyı çileden çıkardı. EGO’nun “Toplu taşıma araçlarında klimalar düzenli olarak çalıştırılmaktadır” açıklaması yapmasına rağmen, öğle vakti bir EGO otobüsünde klimanın kapalı olması dikkatlerden kaçmadı.

Toplu taşıma araçlarında klimanın çalışmaması Ankaralıları bezdirdi. EGO’nun “Toplu taşıma araçlarında klimalar düzenli olarak çalıştırılmaktadır” açıklaması yapmasına rağmen, öğle vakti bir EGO otobüsünde klimanın kapalı olması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye genelinde yaz aylarında sıcaklığın normallerin üzerinde seyretmesi birçok vatandaşı zor durumda bırakıyor. Özellikle Ankara’da da yüksek seyreden sıcaklıklar, toplu taşıma araçlarında Ankaralıların en büyük çilesi oluyor. Toplu taşıma araçlarında klima performansına yönelik çok fazla şikayet gelmesine rağmen, hala tam bir çözüm bulunabilmiş değil.

“KLİMA ÇALIŞIYOR” DEMİŞTİ

EGO Genel Müdürlüğü, sıcak yaz aylarında bazı otobüslerdeki klimaların çalışmadığına yönelik, araçlardaki klimanın aktif olarak çalıştığını ve düzenli olarak bakımlarının yapıldığını belirtmişti.

KLİMA YİNE KAPALI

Bugün saat 14.00 sıralarında 355 numaralı EGO otobüsünde klimanın kapalı olduğu görüldü. Sefer yapan otobüsün oldukça yoğun olduğu gözlenirken, pencerelerin de kapalı olması dikkatlerden kaçmadı.

Hem klimanın çalışmaması hem de pencerenin kapalı olması, otobüs içinde havasızlık ve kötü koku yarattı.

BENZER MANZARA ANKARAY’DA

Benzer bir manzara da hala Ankaray’da görülüyor. Bazı vagonlarda klimanın çalıştığı görülürken, bazı vagonlarda klimanın kapalı olması, Ankaralının yolcuğunu çileye çeviriyor.

METRODA SORUN YOK

Gün içinde binlerce yolcuyu taşıyan metroda, klimalar aksamadan düzenli bir şekilde çalışıyor. Günlük mesai için yola çıkan Ankaralıya, metroda rahat ve konforlu bir yolculuk yaşatan EGO’nun, Ankaray ve EGO’ya bağlı yolcu otobüslerindeki bu soruna çözüm bulması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.