Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti

Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti

Akciğer kanseriyle mücadele eden ünlü türkücü Ankaralı Turgut, sosyal medyada yayınladığı video ile çocuklarını evlatlıktan reddettiğini duyurdu.

Sanatçı, çocuklarının kendisini maddi açıdan sömürdüğünü ve toplanan yardım paralarını almak için tehdit ettiklerini iddia etti. Ankaralı Turgut, son aylarda sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Geçtiğimiz ay kızı Eylem Boran tarafından hastaneye kaldırılan sanatçı, akciğer kanserinin yanı sıra karaciğerine de metastaz yaptığını açıkladı. Tedavi sürecinde yaşadığı zorlukları anlatan Turgut, maddi sıkıntılar nedeniyle gerekli ilaçları alamadığını belirtti.

ankarali-turgut-2.jpg

AİLE İÇİ ANLAŞMAZLIKLAR VE İDDİALAR

TikTok hesabından yaptığı paylaşımda Ankaralı Turgut, çocuklarına yönelik ağır suçlamalarda bulundu. 27 yıldır çocuklarının kendi parasıyla geçindiğini iddia eden sanatçı, "Baba parasıyla damat besliyoruz!" diyerek tepkisini dile getirdi. Ayrıca, kendisi için toplanan yardım paralarını almak istediklerini ve bu konuda tehdit edildiğini öne sürdü.

ankarali-turgut-3.jpg

ÇOCUKLARININ TEPKİSİ

Ankaralı Turgut'un açıklamalarının ardından kızı Özlem, kendini savunarak "Yeri geldi ayakçın, hizmetçin ve bahçıvanın oldum" ifadelerini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.