Ankaragücü taraftarları en büyük deplasmana gitti

Ankaragücü taraftarları en büyük deplasmana gitti

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde tüm Türkiye seferber olurken, Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü’de hem kulüp hem de taraftar dernekleriyle beraber topladıkları yardımları depremzedelere ulaştırıyor.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle tüm Türkiye’de çalışmalar büyük bir özveriyle devam ederken spor kulüpleri de topladıkları yardımlarla depremzedelerin yaralarını sarıyor. Ankaragücü camiası da hem kulüp olarak hem Gecekondu grubu hem de Hikmet Doğanlı’nın katkılarıyla deprem bölgeleri için seferber oldu.

b76be0c5-eb3a-42b5-a021-f60fc7807a73-2.jpg

GECEKONDU 100 KİŞİLİK GRUPLA DEPREM BÖLGESİNDE

Başkent temsilcisi Ankaragücü’nün taraftar topluluğu 1910 Ankaragücü Taraftarlar Derneği Gecekondu Başkanı Ali İmdat ve kardeşi Asım İmdat, Ankaragücü taraftarlarıyla beraber deprem bölgelerine yardım gönderdi. Gecekondu Ankaragücü 100 kişilik grupla birlikte depremzedelerin yaralarını sarmak için yola çıkarken, sosyal medyada “1 tır 3 kamyon ve 2 otobüsle en büyük deplasmana gidiyoruz” denildi. Öte yandan Ankaragücü taraftarları, Hatay'da arama kurtarma ekibinin çağrısı doğrultusunda enkaz çalışmalarında da bulundular.

0784bee8-328f-4d1a-ae5f-316d4fd3b5fb-2.jpg

HİKMET DOĞANLI: YARALARI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Ankaragücü taraftarı ve Ankara Seymenler Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Doğanlı, ilk günden bu yana depremzedeler için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Ankaragücü taraftarlarıyla topladığımız 1 kamyon yardımı Defne bölgesine ilettik. 1 kamyon da Ankara Seymenler Kulübü olarak yardım topladık. Yaraları sarmaya çalışıyoruz. İnsanlar bize itimat ettiler. Malzemeleri çadır kente bırakıyoruz ve depremzedeler ile paylaşıyoruz” açıklamalarını yaptı.

Mert Dokuzoğlu/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum