Ankaragücü, Adanaspor karşılaşması biletlerini satışa çıkarıyor

Ankaragücü, Adanaspor karşılaşması biletlerini satışa çıkarıyor

Başkent ekibi Ankaragücü, Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında karşılaşacağı Adanaspor karşılaşmasının biletlerini satışa çıkaracağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında Ankara’nın köklü kulübü Ankaragücü, Adanaspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, 5 Ekim Cumartesi saat 16.00’da Eryaman Stadı’nda oynanacak. Mücadele TRT Spor ve tabii ekranlarından naklen yayınlanacak.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Sarı-Lacivertli kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Adanaspor maçının biletlerini saat 14.00’da satışa çıkacağını duyurdu. Biletler, 125 TL ile 300 TL arasında değişiyor. Deplasman takım için ise maç biletleri 160 TL olarak belirlendi. Ayrıca, kadın ve tüm öğrenciler, mücadeleyi stattan ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

BAZI TARAFTARLAR BİLET ALAMAYACAK

Geçtiğimiz 7. haftada oynanan Sakaryaspor karşılaşmasında ceza alan; Kuzey Tribün 402, Güney Tribünü 201 ve Doğu Tribünü 301 numaralı blokta yer alan taraftarlar bu maça bilet alamayacak.

ANKARAGÜCÜ’NÜN PAYLAŞIMI

Başkent ekibi Ankaragücü’nün sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ise şöyle:

“5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Eryaman Stadyumu'nda oynayacağımız Adanaspor karşılaşmasının biletleri bugün saat 14.00'te satışa çıkacaktır.

Bilet fiyatları; Kuzey Tribünü 125₺, Güney Tribünü 125₺, Doğu Tribünü 200₺, Batı Tribünü 300₺, Misafir Tribünü 160₺ şeklinde olacaktır.

Kadın taraftarlarımız ve tüm öğrenciler, öğrenci kimlik asıllarını ibraz ederek bilet gişelerinden Passolig kartlarına Doğu Tribünü'nden ücretsiz bilet tanımlaması yapabileceklerdir.

21 Eylül 2024 tarihinde oynanan Sakaryaspor karşılaşmasında ceza alan; Kuzey Tribün 402, Güney Tribünü 201 ve Doğu Tribünü 301 numaralı blokta yer alan taraftarlarımız bu maça bilet alamayacaktır.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.