Ankara’dan Fenerbahçe harekatı: Derbiye çıkarma yapacaklar

Ankara’dan Fenerbahçe harekatı: Derbiye çıkarma yapacaklar

Fenerbahçe'nin Ankaralı taraftar grubu GFB 06, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu. Açıklamada, "Bileti olan ve bizimle maça gelmek isteyen taraftarlarımız iletişime geçebilir" denildi.

Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından GFB 06 hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde bir açıklama yaparak taraftarlara çağrıda bulundu.

Yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizi evimizde oynayacağımız Galatasaray maçında yalnız bırakmıyoruz. Bilet teminimiz yoktur ancak bileti olan ve bizimle maça gelmek isteyen taraftarlarımız iletişime geçebilir" denildi.

İletişim: Mustafa Durlu +90 537 495 99 52

genc-fb-06-2.jpg

KARABORSACILAR YANDI

Bu açıklamanın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü, derbi maçı öncesinde karaborsa bilet satışına karşı sert bir önlem aldığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kombine biletlerini yüksek fiyatlarla resmi olmayan kanallarda satan kişilerin tespit edilerek biletlerinin iptal edildiği bildirildi.

Kulüpten gelen açıklamada, "Resmi olmayan satış kanalları üzerinden yüksek rakamlarla ilan vererek, kombine koltuklarını ve maça giriş verilerini (QR KOD) paylaşarak üçüncü kişilerin maça girişini sağlayanlar hakkında tespitler yapılmış ve gerekli iptaller gerçekleştirilmiştir. İptal edilen kombineler, sonraki maçlarda genel satışa çıkarılacaktır" ifadelerine yer verildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.