Ankara'da tercih günleri 27-28 Temmuz'da başlıyor

Ankara'da tercih günleri 27-28 Temmuz'da başlıyor

ABB'nin ev sahipliğini yaptığı 3. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri, 27-28 Temmuz tarihlerinde Gençlik Parkı Ulus Kapı Girişi'nde gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 3. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri, 27-28 Temmuz 2024 tarihlerinde Gençlik Parkı Ulus Kapı Girişi'nde gerçekleşecek. Sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında düzenlenecek ücretsiz etkinlik, üniversite adaylarına doğru tercihler yapmaları için rehberlik edecek.

Etkinlik boyunca akademik danışmanlar ve üniversite temsilcileri, öğrencilere kariyer planlama ve bölüm seçimi konusunda yardımcı olacak. Ayrıca seminerler ve atölye çalışmaları ile birlikte öğrenciler, burs ve yurt imkanları hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak.

ggg.jpg

ÜCRETSİZ REHBERLİK EDİLECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 3. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri, üniversite adaylarını doğru tercihler yapmaya davet ediyor. 27-28 Temmuz 2024 tarihlerinde Gençlik Parkı Ulus Kapı Girişi'nde düzenlenecek etkinlik, sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik, üniversiteye adım atmayı planlayan gençler için kariyer hedeflerini belirlemede önemli bir fırsat sunmayı amaçlıyor.

lllll.jpg

EN UYGUNU SEÇECEKLER

Etkinlikte üniversitelerin tanıtım stantları kurulacak ve adaylar merak ettikleri bölümler hakkında detaylı bilgi alabilecek. Akademik danışmanlar ve üniversite temsilcileri, öğrencilere kariyer planlaması ve doğru tercih yapma konularında rehberlik edecek. Öğrenciler eğitim hayatlarına yön verecek bu etkinlik sayesinde kendilerine en uygun üniversite ve bölümü seçme şansına sahip olacak.

ABB’nin ev sahipliğinde düzenlenecek tanıtım günlerinde çeşitli seminerler ve atölye çalışmaları da yer alacak. Uzman konuşmacılar, kariyer planlama ve üniversite hayatı konularında bilgi ve tecrübelerini paylaşacak. Ayrıca, etkinlik alanında kurulacak bilgi stantlarında adaylar, burs ve yurt imkanları hakkında da bilgi alabilecek.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.