Ankara'da oyuncak kütüphaneleri atölyeleri başlıyor

Ankara'da oyuncak kütüphaneleri atölyeleri başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3-14 yaş arası çocuklar için "Oyuncak Kütüphaneleri Atölye Çalışmaları" düzenliyor. İlk atölye 29 Temmuz’da açılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3-14 yaş arası çocuklar için "Oyuncak Kütüphaneleri Atölye Çalışmaları" düzenliyor. 29 Temmuz'da Quilling Atölyesi ile başlayacak etkinlikler, 31 Temmuz'da Kitap Ayracı Yapım Atölyesi ve 3 Ağustos'ta Kukla Atölyesi ile devam edecek.

Atölyeler; Ahmetler, Altındağ, Batıpark, Mamak ve Sincan çocuk kulüplerinde yapılacak, tüm materyaller kulüpler tarafından sağlanacak. Kontenjanlarla sınırlı olduğu belirtilen etkinliklere katılmak için belediyeye bağlı çocuk kulüplerini arayarak rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

dfghjkkjhgfd.jpg

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocukların hayal gücünü geliştirmek amacıyla "Oyuncak Kütüphaneleri Atölye Çalışmaları" düzenliyor. Etkinlikler kapsamında 3-14 yaş arası çocuklar için çeşitli atölyeler gerçekleştirilecek. Sabah grubu 11.00-12.00 saatleri arasında 3-6 yaş grubu için, öğle grubu ise 14.00-15.00 saatleri arasında 7-14 yaş grubu için planlandı. Etkinlik, çocukların el becerilerini geliştirmeleri ve eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla ücretsiz olarak yapılacak.

dfghjklslkj.jpg

ATÖLYE TAKVİMİ

Atölye çalışmaları 29 Temmuz Pazartesi günü Quilling Atölyesi ile başlayacak. Ardından 31 Temmuz Çarşamba günü Kitap Ayracı Yapım Atölyesi düzenlenecek. Etkinliklerin sonuncusu ise 3 Ağustos Cumartesi günü Kukla Atölyesi olacak. Her atölye çocukların farklı el becerilerini keşfetmeleri ve kreatif düşünme yeteneklerini geliştirmeleri için özel olarak tasarlandı.

hdd.jpg

İLÇE İLÇE GEZECEK

Atölye çalışmaları, Ankara'nın çeşitli semtlerinde yer alan çocuk kulüplerinde gerçekleştirilecek. Bu kulüpler arasında Ahmetler Çocuk Kulübü, Altındağ Çocuk Kulübü, Batıpark Çocuk Kulübü, Mamak Çocuk Kulübü ve Sincan Çocuk Kulübü bulunuyor. Her bir kulüp etkinlikler için gerekli tüm materyalleri sağlayarak çocukların güvenli ve eğlenceli bir ortamda zaman geçirmesini sağlarken, kontenjanlarla sınırlı olan atölyelere katılım için önceden rezervasyon yapılması gerektiği de belirtildi.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.