Ankara'da Ömer Koç dönemi: Kent Konseyi Onur Kurulu'na seçildi

Ankara'da Ömer Koç dönemi: Kent Konseyi Onur Kurulu'na seçildi

Ankara Kent Konseyi'nin 6. Olağan Genel Kurulu geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Mevcut başkan Halil İbrahim Yılmaz yeniden başkanlığa seçilirken, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un Onur Kurulu üyesi olması gözlerden kaçmadı.

Ankara Kent Konseyi'nin 6. Olağan Genel Kurulu geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurul'da mevcut başkan Halil İbrahim Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da katıldığı etkinlikte önemli mesajlar verildi.

Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin başkanlığında oluşturulan divan toplantının yöneticiliğini üstlendi. Toplantıya ABB Başkanı Mansur Yavaş, büyükelçiler, ilçe belediye başkanları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeler katıldı.

1-002.jpg

ÖMER KOÇ ONUR ÜYESİ SEÇİLDİ

Genel Kurul'da 2 bin 450 delegenin katılımıyla yapılan oylamada, Halil İbrahim Yılmaz 2 bin 446 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Onur Kurulu, İstişare Kurulu, Danışma Kurulu ve Yürütme Kurulu üyeleri de belirlendi. AKK Onur Kurulu üyeliklerine eski Ankara belediye başkanları Murat Karayalçın ve Mustafa Tuna, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Kent Bilimci Prof. Dr. Ruşen Keleş seçildi.

3.jpg

FİKRİ OLAN SÖYLESİN

ABB Başkanı Mansur Yavaş, etkinlik kapsamında yaptığı konuşmada, “Biz bu kenti sadece bize oy verenlerle değil, herkesle birlikte idare etmek istiyoruz. Herkesin yönetime katılmasını istiyoruz. Ankara için fikri olan herkesin mutlaka buraya gelip fikrini söylemesini istiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Ankara'yı dünya başkentleriyle yarışır hale getirmemiz gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.