Ankara'da ölü sayısı 7'ye yükseldi

Ankara'da ölü sayısı 7'ye yükseldi

Ankara Haymana'da dün sabah iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye çıktı; dede, torun ve komşusu gözyaşlarıyla uğurlandı.

Ankara’nın Haymana ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazası, bölgeyi yasa boğdu. Karahoca mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla başlayan trajedi, bir ailenin ve komşularının hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kazada yaralananlardan birinin daha yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 7’ye yükselirken, soruşturma sürüyor.

SABAH SAATLERİNDE GELEN ACI HABER

Kaza, dün sabah 10.30 sıralarında Haymana’nın Karahoca mevkiinde gerçekleşti. Ankara yönüne seyreden Muhammet Emin Özdemir yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen Abdullah Özgen’in kullandığı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da büyük hasar oluşurken, olay yerinde 9 aylık Duru Özdemir, 6 yaşındaki Görkem Yıldırım, Arif Yıldırım, Abdullah Özgen, Muhammet Emin Özdemir ve Ayşe Özdemir hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yusuf Özdemir’in de vefat etmesiyle can kaybı 7’ye ulaştı. Yaralılardan Arif Yıldırım taburcu olurken, Neriman Yıldırım’ın tedavisi hastanede devam ediyor.

GÖZYAŞLARIYLA SON VEDA

Kazada hayatını kaybeden dede Arif Yıldırım, torunu Görkem Yıldırım ve komşuları Abdullah Özgen için Haymana’nın Katrancı köyünde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından üç kişi, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Tören, kazanın yarattığı derin üzüntüyü bir kez daha gözler önüne serdi.

“ADETA KATLİAM GİBİ BİR KAZA”

Olayla ilgili duygularını paylaşan Arif Yıldırım’ın yeğeni Yılmaz Yıldırım, kazayı “katliam” olarak nitelendirdi. “Amcam, torunu ve komşumuz vefat etti. İki yaralımızdan biri taburcu oldu, diğeri hastanede. Gelinimizin sağlık sorunları var. O an neler hissettiğimi tarif edemem. 7 kişi öldü; 4’ü karşı taraftan, 3’ü bizden. Görkem anaokuluna gidiyordu, konuşkan ve sevimli bir çocuktu. 7 aylıkken doğmuştu, yaşatmak için çok çaba harcamıştık. Amcam kendi halinde, kimseyi üzmeyen bir insandı. Komşumuz da iyi biriydi, Umre’den gelmişti. Dün Görkem’i hastane kontrolüne götürmek için yola çıkmışlardı, sonra bu kaza oldu” diyerek yaşadıkları acıyı anlattı.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.