Ankara'ya kritik uyarı: Önümüzü göremeyeceğiz!

Ankara'ya kritik uyarı: Önümüzü göremeyeceğiz!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre Ankara'da soğuk hava ve sis etkili olacak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bölge genelinin parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ankara-5.png

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da hava sıcaklıklarının 5 ila 8 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği bekleniyor. Ankara'da rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış anında kuvvetli esmesi bekleniyor.

2 UYARI BİRDEN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şu ifadelerle uyarılarda bulundu:

"Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Zirai Don Uyarısı: Karadeniz üzerinden gelen soğuk havayla birlikte bölgemizin iç kesimlerinde zirai don hadisesi bekleniyor. Zirai don riskinin gelecek hafta ortasına kadar devam edeceği tahmin edildiğinden tarımsal faaliyetlere uğraşan vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki tahmin ve uyarıları dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.