Ankara'da milli maç coşkusu: Dev ekranda verilecek!

Ankara'da milli maç coşkusu: Dev ekranda verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye-Galler milli maçını dev ekranda izletmek için Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda özel bir etkinlik düzenliyor. Ankaralılar, 6 Eylül Cuma akşamı (bugün) milli takım heyecanını birlikte yaşayacak.

A Milli Futbol Takımımızın Galler ile yapacağı önemli maç, Ankara'da büyük bir heyecanla bekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu heyecanı kent sakinleriyle paylaşmak amacıyla özel bir etkinlik organize ediyor. 6 Eylül Cuma akşamı saat 21:45'te başlayacak olan Türkiye-Galler maçı, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda kurulan dev ekranda yayınlanacak.

a-milli-takim-2.jpg

KATILIM ÇAĞRISI

Belediye yetkilileri, tüm Ankaralıları bu özel geceye davet ediyor. Etkinliğe katılmak isteyenlerden kendi sandalyelerini getirmeleri isteniyor. Bu çağrı, etkinliğin samimi ve katılımcı atmosferini vurguluyor. Yetkililer, "Bu unutulmaz akşamda sen de yerini al ve milli heyecana ortak ol!" sloganıyla halkı etkinliğe katılmaya teşvik ediyor.

EURO 2024 HEYECANI GİBİ

Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın çeşitli noktalarında kurduğu dev ekranlarla Ankara’da birlik ve beraberlik ruhunu artırmıştı. Yaz aylarında gerçekleşen Euro 2024 maçları dev ekranlarla yayınlanmış ve Türkiye’nin çeyrek final karşılaşmaları hep birlikte izlenmişti. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından Paris’te düzenlenen olimpiyat oyunları da Ankara’daki dev ekranlarda yayınlanmıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.