Ankara’da “Mavi Vatan” buluşması! Eski Tümamiral seminer verdi

Ankara’da “Mavi Vatan” buluşması! Eski Tümamiral seminer verdi

Alperen Ocakları Ankara İl Teşkilatı, eski Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı'nın katılımıyla "Mavi Vatan" konulu bir seminer düzenledi. Etkinlikte Türkiye'nin denizcilik stratejisi ve önemi vurgulandı.

Ankara'da gerçekleştirilen etkinlikte, görevinden kendi isteğiyle ayrılmış olan eski Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, "Mavi Vatan" konsepti üzerine kapsamlı bir sunum yaptı.

alperen-ocaklari-2.jpg

Yoğun ilgi gören seminerde Yaycı, Türkiye için "Mavi Vatan" meselesinin stratejik önemini anlattı ve Türk milletinin tarihsel denizcilik geleneğine dikkat çekti. Konuşmasında Türkiye'nin deniz politikalarının geleceğine dair öngörülerini de paylaşan Yaycı, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

alperen-ocaklari-3.jpg

HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

Etkinliği organize eden Alperen Ocakları Ankara İl Başkanı Mücahit Kaplan, bu tür stratejik konularda farkındalık yaratma misyonunu sürdürdüklerini ifade etti. İl Başkanı Kaplan, seminer sonunda yaptığı konuşmada etkinliğin önemine değindi ve Cihat Yaycı'ya katılımından dolayı teşekkürlerini iletti. Kaplan, Yaycı'ya bir de hediye takdim ederek, "Davetimize icabetinden ve değerli anlatımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.