Ankara'da kuvvetli yağış uyarısı: Büyükşehir belediyesi alarma geçti

Ankara'da kuvvetli yağış uyarısı: Büyükşehir belediyesi alarma geçti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Ankara genelinde bugün kuvvetli yağış bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle teyakkuza geçerken, vatandaşlar olası risklere karşı uyarıldı.

Ankara'yı etkisi altına alması beklenen kuvvetli yağışın, çeşitli olumsuzluklara yol açabileceği belirtildi. Meteoroloji verilerine dayanarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, su baskını, ulaşımda aksamalar ve kuvvetli rüzgâr gibi risklere dikkat çekildi. Vatandaşlar beklenen sağanak yağmura karşı uyarılırken, belediye ekiplerinin tam kadro teyakkuz halinde olduğu ve her türlü şikayetlerin 153’e bildirilmesi gerektiği bildirildi.

BELEDİYE TEYAKKUZDA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, olası olumsuzluklara karşı tüm birimleriyle hazır durumda beklediğini açıkladı. Belediye yetkilileri, yağışın şehir üzerindeki etkilerini en aza indirmek ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri aldıklarını bildirdi.

VATANDAŞLARA UYARI GELDİ

Yetkililer, Ankaralıları yağışın olası olumsuz etkilerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Vatandaşların, özellikle su baskını riski olan bölgelerden uzak durmaları ve trafikte ekstra dikkatli olmaları tavsiye edildi.

Büyükşehir Belediyesi, herhangi bir acil durumda vatandaşların Başkent 153 hattından kendilerine ulaşabileceklerini hatırlattı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.