Ankara’da köprü yenilemesi: Trafik akışı kapanacak!

Ankara’da köprü yenilemesi: Trafik akışı kapanacak!

Büyükşehir Belediyesi'nin duyurusuna göre, Kıbrıs Köyü Üst Geçit köprüsü başta olmak üzere iki köprüde başlayan ikileme çalışmaları nedeniyle trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çevre Yolu üzerinde bulunan iki köprüde başlattığı ikileme çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Köyü Üst Geçit köprüsü, 5 Eylül 2024 tarihinden itibaren araç ve yaya trafiğine tamamen kapatıldı.

Söz konusu köprüde başlayan çalışmalar kapsamında, trafik akışı alternatif güzergahlara yönlendirilecek. Belediye yetkilileri, sürücülerin güzergah değişiklikleri konusunda dikkatli olmalarını ve trafik levhalarına uymalarını istedi.

gwe8nclwiaao0wd.jpg

İKİ KÖPRÜDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

Belediyenin açıklamasında, iki farklı köprüde eş zamanlı olarak yürütülen ikileme çalışmalarının, bölge trafiğini önemli ölçüde etkileyebileceği belirtildi. Bu nedenle, sürücülerin seyahat planlarını yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları ve toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri önerildi.

ÇALIŞMALARIN AMACI

Yapılan çalışmaların amacının, köprülerin daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi olduğu vurgulandı. İkileme çalışmaları sayesinde köprülerin ömrü uzatılacak ve trafik akışı daha düzenli hale getirilecek.

Ayrıca belediye yetkilileri, vatandaşlardan çalışmalar sırasında gösterdikleri anlayış için teşekkür etti. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması için ekiplerin gece gündüz demeden çalışacağını belirten yetkililer, sürücülerin ve yayaların mağdur olmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını ifade etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.