Ankara’da KOBİ'ler için eğitim müjdesi

Ankara’da KOBİ'ler için eğitim müjdesi

Ankara’da faaliyet gösteren KOBİ’lere yönelik özel eğitim programı düzenlenecek. 1-2 Ekim tarihlerinde OSTİM'de fiziksel olarak, 8-9-10 Ekim tarihlerinde ise online ortamda eğitim yapılacak.

Ankara’da faaliyet gösteren KOBİ’lere yönelik olarak düzenlenen özel eğitim programı, 1-2 Ekim tarihlerinde Ostim'de fiziksel olarak, 8-9-10 Ekim tarihlerinde ise online ortamda gerçekleşecek. Eğitim programı hedef pazar analizi, dijitalleşme, dijital pazarlama, devlet destekleri, e-ihracat ve finansal okuryazarlık gibi önemli modülleri kapsıyor.

Programı başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verilecek. Başarılı katılımcılara Akbank tarafından özel avantaj paketleri sunulacak. KOBİ’lerin dijitalleşme ve uluslararası pazarlara açılma süreçlerine katkıda bulunmayı hedefleyen eğitim, Ankara iş dünyasında büyük ilgi görüyor.

BAŞVURULAR 26 EYLÜL'E KADAR

Başvurular 9 Eylül'de başladı, son başvuru tarihi 26 Eylül olarak belirlendi. Eğitim programının fiziki bölümü Ostim’de düzenlenirken, online eğitimler dijital platformlarda devam edecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.